I
I

 

Portfolio

(se som Flash istället)


Material som Testare
Då mitt arbete som Testare är för mjukvaror/program (ej hemsidan) och inte offentligt material, så kan jag inte publicera det här. Men håll till goda med det övriga!


Medietekniks hemsida
Ny sajt åt ämnet Medieteknik på Södertörns högskola. Sajten gjord i Html, Php, mySql och Flash under projektet "Webbhuset", under kurserna "Multimedia på webben" och "Användarcentrerad webbdesign". Kräver Flash player.

- Medietekniks hemsida (i bruk)
- Prototypen och mer info


Statistuppdrag
2006 har jag medverkat som statist i en del produktioner. I Helena Bergströms kommande film "Se upp för dårarna", rockbandet Memfis musikvideo "The wind up", i en norsk reklamfilm föreställande ett bröllop och i tysk, romantisk komedi filmad av tyska bolaget Bavaria.

Se bilder och filmklipp


Sajt åt serviceföretag
Hjälpte en kvinna med att skapa en hemsida för företaget (Adroita Personlig Hem- & Omsorgstjänst). Hon har tyckt till om layout, text, typsnitt och färg, och jag har fixat det åt henne.

Se hemsidan


4myhome.se
Vidareutvecklar www.4myhome.se åt Optimedia. Praktik 2 månader + extrajobb. Programmerar i Html-Php-mySQL, redigerar foton, uppdaterar text- och bildinnehåll. Skapar nyhetsbrev & tävlingsformulär. Sköter forum.

- Info, bilder från praktiken
- 4myhome.se (NY design)


Sajt åt Burs Pastorat
I en av html-kurserna i IMD-utbildningen gjorde vi en fiktiv sajt åt Burs pastorat. Jag gjorde bl.a. navigeringen i Javascript. Sajten är fungerande men ej i bruk. Observera att texten på sajten är gammal och ej uppdaterad.

Burs pastorat, hemsidan (anpassad för 1024*800px)


Landskapsspelet
Detta kunskapsspel skapades i Macromedia Director i kursen "Interaktiva medier". Spelet har som avsikt att lära ut information om Sveriges landskap samtidigt som man har roligt. Såkallad Edutainment, från orden Education och Entertainment.

- Bilder från DVDn
- Ladda ner och spela!


Applikation åt Interaktiva Institutet
I slutet av 2005 och början av 2006 genomförde jag praktiskt examensarbete åt Interaktiva Institutet, avd. Visions4Museums. Jag designade och programmerade en datorapplikation i Director och brände den sen till DVD.

- Se bilder från applikationen
- Läs rapporten (pdf)


Arbetsprov från OAL Studio AB
10 veckor på höstterminen 2005 praktiserade jag på OAL Studio AB. De gör alla program åt Sollentuna lokal-TV föreningen. De ansvarar även för en informationsslinga/bildspel. I slutet av praktiken skapade jag ett arbetsprov på DVD.

Se bilder från DVDn


Kortfilmer
Informationsfilm om att åka kollektivt med bus. En fiktiv 2,5 min kortfilm från kursen "Ljud och rörlig bild". Kräver RealPlayer/RealOnePlayer. Har gjort även andra filmer.

Se filmen (och läs om andra filmer)


2D-spel för webben
Detta plattformsspel är i Mario-stil och skapades med programmet Multimedia Fusion i den valbara kursen "Översiktskurs i datorspelsprogrammering" på Stockholms universitet.

Se bilder och provspela!


ULight - ett designprojekt
Denna interaktiva presentation skapades i kursen "Designprojektet" med hjälp av programmen Macromedia Director, Cinema 4D, Dreamweaver, Photoshop, Illustrator, InDesign med flera.

Läs och se bilder


Min C-uppsats
3 månaders research och skrivande av C-uppsats i skolan. Titeln: "Datorprogram i skolmiljö - En utvald grundskola som fallstudie".

Läs C-uppsatsen (pdf)


Animerad LP/DVD-spelare
Multispelaren skapade jag i kursen "3D-animation" och den är animerad i programmet Cinema4D (4e dimensionen avser tid).

Förstora bilden


Kollage i Photoshop
Detta fiktiva kollage skapades med Photoshop i en av de första kurserna på Södertörns högskola, "Visuell kommunikation".

Förstora bilden


SVT's Tv-guide på nätet
Vi i högskoleklassen var indelade i olika grupper och kom alla med konstruktiva förslag på hur Svt skulle kunna förbättra sin Tv-guide på Svt.se.

Läs mer


Min gamla hemsida
Skapade jag redan i gymnasiet. Föga uppdaterad sen dess. Observera dock bildgallerierna.

Besök hemsidan


 

Gamla portfolion
Min gamla portfolio. Kände att jag behövde skapa en ny, som i mitt tycke är bättre än den förra.

Se min gamla Portfolio


Upp

 

 

Senaste (länkar)

Anställning
SEB AB/AG

Utbildning/ Certifikat
SEB UP Certifiering

Hemsida
Den här portfolion

Film och skådespeleri
TV-publik, diverse bolag